Ensidigt eller tvåsidigt fokuserade styrkeövningar för idrottare

En föreläsning av Kristian Skarphagen
Fystränare med erfarenhet från NHL

Registrera dig för att se innehållet

Genom att ange din e-post godkänner du Våra Villkor & Privacy Statement
Watch this content now

Kristian ger bort följande

Onlinekurs Connecting The Dots (värde: 3000 kr) Connecting The Dots är en online-kurs baserad på den erfarenhet och kunskap som Kristian har samlat på sig under sina 10+ år som fystränare på professionell nivå i Sverige, Ryssland och USA. Om din ambition är att jobba med idrottare och idrottslag - då är detta kursen för dig. https://kskarphagen.teachable.com/p/connecting-the-dots

För dina chans att vinna denna, registrerar dig på deras föreläsning genom att trycka på knappen överst på sidan

Om föreläsning

Enbensböj vs vanliga knäböj?

Att designa övningar till klienter är spännande och samtidigt utmanande. Vilken typ av övning kommer ge mest utveckling för individen är en fråga vi som tränare ofta ställer oss. Svaret beror på många olika faktorer och framförallt vilket syfte vi har med träningen. När vi tittar på design kontra resultat från övningar så är tvåsidig belastning vs ensidig belastning, ex enbensböj vs vanliga knäböj, ett viktigt val för tränaren.

I denna presentation kommer Kristian vägleda dig kring träningsdesign och ge förståelse för hur övningsval påverkar resultatet. Han kommer lyfta personen framför er och visa på hur valen skiljer sig åt för en lagidrottare kontra en individuell idrottare, och framför allt hur vi skapar träning som minskar risk för skador.

Efter denna föreläsning och frågestund kommer du kunna bygga övningar på ett bättre sätt och resonera kring de val du gör på ett mer framgångsrikt sätt.

Kristian Skarphagen

Föreläsare och fystränare med erfarenhet från NHL och KHL som high performance coach

Stolta att vara sponsrade av

Vill du blir sponsor? kontakta oss.