Vanliga frågor

"Är det verkligen gratis att vara med på alla liveföreläsningar?"

Ja det är 100% gratis att vara med live. Genom att dela med oss av kunskaperna fritt vill vi och våra talare göra eventet tillgängligt för alla tränare (eller aktiva) där ute. Vi är övertygade om att det också är det bästa sättet att kunna bidra till en positiv utveckling för er deltagare, våra talare och vi som står bakom mässan.

"Kan jag se föreläsningarna i efterhand?”

Ja det kan du genom att köpa till vårt reprispaket på hemsidan. När du gör det får du tillgång till alla 18 st. repriser i ett år till en kostnad av tre stycken storstadsluncher. När du köper något av våra paket är du samtidigt med och stöttar vår community och utvecklingen av mässan.

“Hur loggar jag in till föreläsningarna?”

För att se föreläsningarna och repriserna behöver du bara inloggad på sidan. Det gör du genom att välja logga i menyn och därefter ange din e-post. I nästa steg kommer du få ett mail men en länk låter dig logga in (observera att länken endast är giltig en kort stund) 

Skulle du inte få något mail ber vid dig att kontrollera din skräppost.

“Vart hittar jag schemat och information om alla föreläsningar?”

Du hittar ditt personliga schemat här (du behöver vara inloggad), där kan du enkelt skapa ditt egna schema för mässan.

"Var är min bokningsbekräftelse?"

Har du inte fått denna ber vi dig kolla din skräppost och i andra hand kontakta oss. Det är viktig att du mottagit denna eftersom vi kommer skicka dig länkar vi samma e-post när föreläsningarna startar

“Hur länge pågår varje föreläsning?”


Varje föreläsning pågår ca en timme inklusive frågestunden. Vi har lagt till några minuters marginal i slutet för att kunna förlänga frågestunden vid behov.

“Är man välkommen på mässan även om man inte är tränare?”

De kunskaper som ges riktar sig primärt till tränare men självklart får alla som har ett intressen för träning och utveckling vara med - the more the merrier...

“Kan jag lägga till föreläsningar i efterhand?”

Ja du kan alltid besöka hemsidan och lägga till fler föreläsningar. Har du köpt vårt reprispaket har du automatisk tillgång till repriserna av alla föreläsningar efter mässan, oavsett vilka du valt att se live i ditt schema.

“Hur kan jag nätverka med andra tränare från mässan?”

Gå med i vår FB grupp Coaches Network. Gruppen är öppen för dig som har erfarenhet från tränarrollen.

"Vilka står bakom Coaches Summit?"

Vi som står bakom Coaches Summit heter Tränarakademin. Vi är är en skola för tränare och blivande tränare baserade i Stockholm. Du kan läsa mer om oss på vår verksamhet på vår hemsidan här.

“Hur kommer jag i kontakt med er support?”

skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig